Ja fa uns quants mesos que vam treure aquest joc de bàsquet pels nous models d’iPad amb pantalla retina, però tot just fa unes setmanes que les descàrregues s’han disparat, i és per això que avui m’han agafat ganes de dedicar-li unes línies. Bé, per això i perquè m’he quedat sense ordinador principal a Croma i he d’anar fent amb l’únic PC que tenim, cosa que, ves per on, m’inspira.

Amb escenaris prenderitzats i vista lateral, el jugador haurà de dibuixar la trajectòria de la pilota amb el dit, i mirar d’encistellar el màxim nombre de tirs abans que s’acabi el temps. La dinàmica és senzilla i compta amb un factor prou important a tenir en compte a l’hora de jugar, que no és cap altre que l’autosuperació. Constantment se’ns indiquen les màximes puntuacions de tots els jugadors que juguen al mateix joc arreu del món, de manera que sempre tindrem aquella motivació extra per mirar de superar el récord del dia o, encara més difícil, el del tots els temps. Amb l’ajuda de diversos ítems, com pilotes amb puntaució extra, o bonus de temps, haurem d’aconseguir assolir la màxima puntuació gràcies a les habilitats motrius dels nostres dits.

El joc és gratuït però compta amb algun element extra de pagament, només si el jugador vol, clar està. Un d’aquests elements de pagament són escenaris extra, un dels quals és digne de ser destacat: L’interior de l’Estrella de la Mort; tot i que no ho puc dir gaire en veu alta i ho deixarem en “Estació espacial”, per qüestions evidents de drets d’autor. Bé, pels amants de la saga de la Guerra de les Galàxies aquesta sempre serà una bona excusa per jugar a bàsquet. O és que algú se li havia acudit abans que es podria fer mai, això de jugar a bàsquet a l’interior d’aquella nau de mides colossals i forma arrodonida?

Podeu descarregar-vos el joc aquí (iPad, iPhone i iPod Touch): https://itunes.apple.com/az/app/megabasket/id528226889?mt=8

screen01

screen03