Avui hem fet el camí de l’escola per última vegada. Els quatre junts. Els mateixos 20 minuts de cada dia des de fa un munt d’anys. Tants, que ja n’hem perdut el compte. La Laia i el Biel ja el fèiem de petits —tot i que el trajecte no era tan llarg, aleshores—, i com a pares del Roger l’hem continuat fent fins a dia d’avui. Els canvis donen sentit a la vida, i el que avui iniciem ho fa en tota la seva plenitud. Tot i la ruptura necessària amb gent i llocs que estimem, donem el tret de sortida a una nova etapa lluny de la ciutat amb moltíssima il·lusió. Hi hem estat molt a gust, a Barcelona, i a l’Escola Sagrada Família ens hi hem trobat com a casa, com a alumnes i com a pares. I clar, l’enyorarem amb totes les forces. De fet, ja l’enyorem des de fa setmanes. No obstant això, la vida en plena natura era un pas necessari a les nostres vides, un capítol ineludible que no podíem deixar passar més. I de ben segur que hi estarem la mar de bé; n’estem convençuts.

No volem marxar sense deixar de repetir una vegada rere l’altra que el Roger ha tingut la sort de tenir uns companys de viatge increïbles, i que nosaltres hem tingut la fortuna immensa de veure’ls créixer amb ell. Els espinguets que eren quan van començar P3 s’han fet grans, i ja són preadolescents en tota regla. Uns preadolescents preciosos i genials amb uns pares de luxe. Sabem del cert que no hi perdrem el contacte —de fet és una condició del Roger per marxar— i això ens dóna forces. Han sigut uns anys genials, al seu costat, que vistos des de la distància fan vertigen i tot. Des d’aquí us donem les gràcies per haver compartit aquest capítol de les nostres vides amb nosaltres. El següent també el compartirem, però d’una altra manera.

Ahir, a casa, vam riure i vam plorar, ens vam abraçar i vam ballar. Els vídeos que els companys i les mestres del Roger li van preparar i que vam veure tots quatre després de sopar van provocar un torrent d’emocions difícils de comparar amb res més. Totes elles són unes criatures adorables, i les mestres i la resta de l’equip docent de l’escola, una joia en majúscules. Sempre sereu família! Aquesta tarda ens acabarem d’acomiadar del tot, però per si de cas, per si no ens surten les paraules, volem deixar per escrit la gratitud que sentim en aquests moments.

Gràcies!

@EscolaPublicaSagradaFamilia AMPA escola Sagrada Família